1. Početna
 2. Hosting
 3. Softaculos
 4. Automatsko ažuriranje sistema preko Softaculous-a

Automatsko ažuriranje sistema preko Softaculous-a

Ažuriranje sistema se takođe može obaviti automatski preko Softaculous-a.

Podešavanja se mogu izvršiti čak i priikom instalacije sistema odabirom Advanced options. Moguće ih je uključiti u kasnijoj fazi.

Ako već imate instaliran sistem, možete podesiti postavke automatskog ažuriranja iz "Options" i odabrati ikonu "Edit details" umjesto instalacije.

Prikazaće se sledeće:

global_advanced_settings
Podešavanje za automatsko ažuriranje sistema
 • Zaustavljanje obaveštenja o ažuriranju (Disable Update Notifications)
 • Podrazumevano, ako se instalira nova verzija sistema u okviru Vašeg naloga, bićete obavešteni putem imejla. Poruke se šalju preko Softaculous-a. Ako ne želite da budete obavešteni o instalaciji sistema, označite ovu opciju. To će zaustaviti obaveštenja o dostupnosti novih verzija.

  Obaveštenja se šalju preko adrese, koju ste naveli u meniju "Email Settings". Ako ne želite da primate obaveštenja ni za jedan sistem, možete da promenite podešavanja u "Email Settings".

 • Automatsko ažuriranje (Auto Upgrade)
 • Ažuriranja sistema se mogu se izvršavati ručno ili automatski bez potrebe za bilo kakvom intervencijom sa Vaše strane. Ako želite da se ažuriranje odvija automatski, morate odabrati opciju "Auto Upgrade". Nakon objavljivanja nove verzije sistema instaliranog na hosting nalogu, ona će se automatski nadograditi. Nakon ažuriranja, dobićete imejl sa obaveštenjem.

  Obnovljen: 19. јула 2019.

  Da li Vam je ovaj članak bio koristan?

  Slični članci