1. Početna
  2. Imejl (e-mail)
  3. Kako da kreiram imejl prosleđivanje?

Kako da kreiram imejl prosleđivanje?

prosleđivanje imejlovaMožete da koristite prosleđivanje imejlova kada želite da kopija dolazne pošte stiže i na dodatnu imejl adresu. Na primer, imejl koji je primljen na adresu: [email protected], se prosleđuje i na: [email protected] Imejl će se naći na obe imejl adrese.

Da biste kreirali prosleđivanje, ulogujte se u cPanel, izaberite meni Prosleđivači i kliknite na dugme Dodaj prosleđivača.

Kreiranje novog imejl prosleđivačaAdresa

U polje "Adresa za prosleđivanje" unesite deo imejl adrese pre "@". Ova imejl adresa ne mora da postoji. Prosleđivanje se takođe može kreirati i za imejl adrese na nepostojećem domenu.

U padajućem meniju Domeni izaberite domen na kojem je kreirana imejl adresa. Padajući meni je, naravno, funkcionalan u skladu sa svojim imenom samo kada na hostingu ima više domena.

Dodavanje novog imejl prosleđivačaOdredište

U polje "Prosledi na imejl adresu" unesite punu imejl adresu na koju želite da primate kopije imejlova.

Možete odrediti jednu ili više imejl adresa na koje će imejlovi biti prosleđeni. Da biste dodali još imejl adresa, navedite ih jednu po jednu, odvojene zarezom, npr: [email protected], [email protected], [email protected] Kada se kreira prosleđivanje, svaka od tih imejl adresa će biti dodata na listu kao poseban prosleđivač.

Kliknite na dugme Dodaj prosleđivača i dolazni mejlovi sa navedene imejl adrese za prosleđivanje će se od tada pa nadalje isporučivati na sve naznačene imejl adrese.

Napomena: ako ne želite da imejl stiže na primarnu imejl adresu (onu sa koje se prosleđuje), možete je izbrisati. U ovom slučaju, imejlovi koji se šalju biće dostavljani samo na imejl adresu(e) navedenu(e) za prosleđivanje.
Obnovljen: 21. новембра 2019.

Da li Vam je ovaj članak bio koristan?

Slični članci