Obnavljanje usluga

Korisnički profil

Da biste obnovili SuperHosting.RS usluge, potrebno je da se prijavite na korisnički profil u našem sistemu. Kako biste to učinili, odaberite link ‘Moj profil’ na našem veb-sajtu.

Molimo Vas da koristite imejl adresu i lozinku koju ste uneli prilikom aktivacije Vašeg naloga. Obratite pažnju na velika i mala slova kada kucate lozinku.

Izbor perioda

Nakon što se prijavite na korisnički profil, izaberite “Obnavljanje usluge“. Prikazaće Vam se SuperHosting.RS usluge koje koristite i koliko dugo je svaka aktivna. Samo usluge koje ističu u narednih 60 dana će automatski biti prikazane. Da bi sve usluge bile vidljive, iz padajućeg menija izaberite ‘Sve usluge’ i kliknite na dugme ‘Prikaži’, zatim će filter za narednih 60 dana biti uklonjen i prikazaće se kompletna lista usluga.

Da biste produžili određenu uslugu, iz padajućeg menija na desnoj strani izaberite period za koji želite da obnovite uslugu. Molimo izaberite odgovarajuće polje ispred usluge. Nakon što ste izabrali dodatni period za sve usluge koje želite da obnovite, kliknite na dugme “Nastavi”.

Unesite detalje kupca

Usluge, koje ste do tog momenta odabrali u narudžbini, će biti vidljive na ovoj stranici, a narudžbinu možete izmeniti ili otkazati u bilo koje vreme. Nakon što ste potvrdili da ste odabrali željene usluge, videćete lične detalje (kompanije), sa kojima ste registrovani u našem sistemu, u polju „Detalji o korisniku“. Ako želite fakturu za plaćanje, molimo Vas da odaberete polje ‘Kompanija’. Ako su podaci o kompaniji uneti u sistem, možete izabrati kompaniju iz padajućeg menija ili odabrati novu kompaniju kojoj će se izdati račun.

Metod plaćanja

Nakon što ste odabrali metod plaćanja, molimo Vas da obeležite polje ‘Pročitao/la sam i slažem se sa Uslovima korišćenja usluga’ i kliknite na dugme ‘Nastavi’.

Molimo Vas da prilikom plaćanja obratite pažnju na sedmocifreni broj koji će se generisati.

Vaša narudžbina

Vaša narudžbina i sedmocifreni broj koji je generisan tom prilikom će se prikazati na novoj stranici. Morate zapisati ili zapamtiti ovaj broj zato što će Vam biti potreban tokom izvršavanja uplate. Dobićete obaveštenje koje sadrži sve detalje o narudžbini na imejl adresu koju ste naznačili.

Ovo je kraj Vaše online narudžbe za obnavljanje Vaših usluga. Usluge u narudžbini će biti obnovljene u roku od 15 minuta od prijema potvrde o plaćanju. Period u narudžbini će biti dodat na preostali periodu korišćenja usluga.

Više informacija o vremenu potrebnom za POTVRDU plaćanja je dostupno na: Koliko vremena je potrebno da se aktivira narudžbina?

Updated on 10. February 2021.

Was this article helpful?

Related Articles